Toczeniem określa się rodzaju obróbki wiórowej, która
wykorzystywana jest głównie przy obrabianiu powierzchni
przedmiotów w kształcie brył obrotowych – obróbce
podlegają wtedy zarówno powierzchnie zewnętrzne, jak i
wewnętrzne. Również metoda ta może być zastosowana w
przypadku innych kształtów niż te obrotowe.
Wykonuje firma
http://przemot.com.pl/oferta-firmy/toczenie-cnc-precyzyjna-
i-szybka-obrobka/
offline jan67 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: nero praktykant |
Jeżeli zajmujecie się toczeniem CNC to polecam wam firmę www.mikronar.pl, która sprzedaje frezy, noże tokarskie i wiele innych narzędzi do obróbki CNC. Sami również zajmują się obróbką CNC i robią to bardzo dobrze. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: krimer praktykant |
Również prowadzę zakład, który zajmuje się obróbką CNC. Używam maszyn, które zakupiłem od firmy www.mdt.net.pl Jeżeli planujecie się wyposażyć w takie maszyny to polecam wam się do nich zgłosić. Oferują najlepsze produkty w najlepszych cenach. |
| |
Gość: jateri praktykant |
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która zajęłaby się dla was obróbką CNC to mogę wam polecić www.bonusspecto.pl Oferują profesjonalne usługi związane z obróbką metali. Sam korzystałem z ich usług i jestem z nich zadowolony. |
| |
Gość: ewoli praktykant |
Osobiście współpracowałem z firmą https://www.pkt.pl/firma/tomasz-bartosik-bart
ex-5337413 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: cardman praktykant |
Również prowadzę zakład, który zajmuje się obróbką metali i wytwarzaniem metalowych produktów. Ostatnio zakupiłem noże do cięcia metali od firmy www.wegamikolow.pl i polecam ich wam, jeżeli potrzebujecie produktów tego typu. |
| |
Gość: bolkir praktykant |
Toczeniem oraz mechaniczną obróbką skrawaniem zajmuje się firma www.slusarzmechanik.eu, z którą osobiście współpracuje. Mają dobrze wyposażony park maszynowy i zatrudniają doświadczonych fachowców, więc polecam ich wam. |
| |
offline Doro-zen majster
|
|
| |
Gość: timy praktykant |
Jeżeli chcecie nawiązać współprace ze sprawdzoną firmą, która świadczy usługi związane z obróbką CNC to polecam wam zgłosić się do www.p-aspi.pl Sam z nimi współpracuję i jestem zadowolony z pracy jaką wykonują. |
| |
offline ka-ta inżynier
|
Jeśli chodzi o firmę, która oferuje dobrej jakości sprzęt CNC to tu znajdziecie nowoczesne obrabiarki cyfrowe Janus. Warto przejrzeć ich ofertę znajdziecie tam między innymi tokarki, frezarki czy wiertarki. Sprzęt wysokiej klasy, montowany z najlepszych komponentów znanych światowych firm. Ceny bardzo korzystne biorąc pod uwagę wysoką jakość produktów. |
|