umywalka z marmuru

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

20 maja 2009, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

jakie jest wasze zdanie na temat umywalki z marmuru nablatowej?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2009, 12:08

Na pewno takie umywalki są bardzo stylowe i eleganckie. Jeżeli masz apartament i kasę do wydania to nie widzę przeszkód w kupieniu takiej umywalki :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2023, 20:57

Jeśli chodzi o wybór umywalek do swojej łazienki to na pewno warto będzie sprawdzić markę Oltens https://oltens.com/pl/umywalki u których propozycji nie brakuje pod względem kolorów, czy również rozmiarów. Mi się w szczególności podobają warianty nablatowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

dziś, 12:18

Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę fajne opcje, działa bez problemów i oferuje świetne warunki. Bardzo podoba mi się to, jak wszystko jest tutaj zaplanowane. Zdecydowanie warto zajrzeć i samemu sprawdzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 6421 Grupa: Wykańczamy... Interesuje mnie tapeta do sypialni glamour i tapeta do salonu. Zależy mi na tapetach produkowanych z flizeliny. W Internecie znalazłam sklep Pasion Tapety. Więc...
  • prezent dla narzeczonej Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając prezentu dla narzeczonej, warto postawić na coś, co sprawi jej przyjemność i jednocześnie będzie inspirujące. Jeśli lubi czytać, to "Podróż do marzeń –...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 239 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Ogrodzenie Liczba postów: 144 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz solidnego ogrodzenia, które będzie nie tylko funkcjonalne, ale także estetyczne. Warto zapoznać się z ofertą firmy JONIEC https://joniec.pl/ Produ...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... W takim razie jeżeli będziecie szukali dobrej jakości bramy3 garażowej, która będzie się świetnie prezentowała i jednocześnie z bardzo dobrymi parametrami techn...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19488 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 533

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >