umywalka z podświetlanym strumieniem wody

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

30 listopada 2010, 13:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie mam pojęcia jak jest z praktycznością takiej umywalki, ale z pewnością zwraca na siebie uwagę estetyką. Można godzinami siedzieć w łazience i puszczać wodę w kanalizacje, patrząc na wodospad w zlewie :) Do momentu jak przyjdzie rachunek :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2010, 00:36

podświetlenie na pewno jest diodowe, ładnie to wygląda, ale mimo wszystko troche zalatuje kiczem

Nieruchomosci Bielsko

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 stycznia 2011, 09:53

A mi się podoba. Ale jak ktoś woli bardziej klasyczne rozwiązania, to powinien
dobrać gustowne baterie do stylowej umywalki, np.
http://www.budnet.pl/Jaka_baterie_lazienkowa_wybrac_Lazienka _we_wloskim_stylu,Baterie_lazienkowe,100305-czytaj.html

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2011, 12:21

Jeżeli chodzi o tego typu dekoracje to ostatnio wykopałem podświetlane słuchawki prysznicowe. Co o tym myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 marca 2011, 21:50

Można zastosować nakładkę na zwykły kran, np:świecąca woda.
Niewiele kosztuje, zatem niewielka strata jak się nie spodoba. A spróbować warto jak się lubi bajery.

Dom i wnętrze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2011, 10:23

Fakt - podświetlane słuchawki prysznicowe też robią niezłe wrażenie. Prysznic nabiera nowego wymiaru.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2011, 12:46

Mnie się podoba. Tylko prysznic należy brać po ciemku, żeby nie popsuć efektu. jaka to oszczędność prądu:P
Kiedyś widziałam podświetlane wanny, ale nie zrobiły na mnie takie wrażenia
Jeszcze znalazłam wersję z wodospadem, bateria prysznicowa: i do umywalki:

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2011, 09:07

Dawno tu nie zaglądałam i widzę, że dyskusja się rozwija. I bardzo dobrze, bo dzięki temu łazienka wygląda coraz bardziej efektownie. Swoją drogą, jak śledzę trendy to widzę niezły rozrzut: Z jednej strony dawne klimaty retro, z drugiej - technika, futurystyczne kształty, podświetlany strumień. Super

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2013, 09:48

Dostałam na urodziny podświetlaną słuchawkę do prysznica i muszę przyznać, że dobry z tego bajer :) Robi klimat, od roku nic się nią nie stało ani nie zepsuło. Z drugiej strony sama nigdy bym się na taką nie zdecydowała, takie trochę niekonwencjonalne widzimisię jeśli chodzi o gadżety :)

www.rabatybudowlane.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2013, 08:10

Ja nie spotkałam się z takim rozwiązaniem - możesz pokazać jakiś wzór?:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 279

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >