Niedługo zakonczy sie mi budowa nowego domu i powiem
szczerze ,że nie mam
zielonego pojecia jak sie wziac za urzadzanie domu?
Jaki kolor scian, jakie meble? Wiem mniej wiecej w jakim
chciałabym
stylu miec go urzadzonego, ale kompletnie niewiem od czego
zaczac?
Korzystaliscie z usług jakiegos dekoratora wnetrz?
Czy jest jakis program ,w którym mozna komputerowo zmieniac
np.
kolory ścian i meble??
offline Youtubowiec praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
A nie zastanawiałaś się nad wynajęciem jakiegoś projektanta wnętrz? Taka osoba może bardzo pomóc, wymyśli ci koncepcje całościową, fajnie dobierze materiały, urządzi dom z gustem i smakiem. Myślę, że jak robi się jakiś większy remont, albo zmienia się coś w mieszkaniu czy tak jak w twoim przypadku urządza dom od podstaw, to taka osoba może się bardzo przydać. Specjaliści z n-design.pl są bardzo dobrzy, mają nie małe osiągnięcia w tej dziedzinie i ich projekty są naprawdę wyjątkowe. Zerknij sobie na stronę i zaglądnij do galerii, na pewno ci się spodoba. |
| |
offline andriej_kol doświadczony
|
Hej! |
| |
offline Becia praktykant
|
Pewnie, że można zrobić tanio i ładnie. Ja tak robiłam i wyszło lepiej niz gdyby mi projektował architekt- i mam tak, jak mi się podoba, a nie wizje jakiegoś architekta. Łazienke zaprojektowali mi gratis w sklepie, w którym kupowałam płytki. Kuchnie mi zaqprojektowali w sklepie, w którym kupowałam meble- zrobili mi cały projekt, łacznie z roznymi układami, kolorami. Reszte wymyśliłam sobie sama- artykuły o ruznych zasadach projektowania znalazłam na stronie http://www.artdesign.pl/ , projekty takie jak mi sie podobaja na iprojektowanie.pl Poza tym szukałam dużo w internecie, kazdy sprytny stolarz potrafi zrobic to co mu sie pokarze na zdjeciu. Projektant wcale nie jest potrzebny! |
| |
Reklamy Google |