urządznie salonu

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

28 września 2018, 12:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawym pomysłem jest salon nawiązujący do stylu industrialnego, w którym znajdują się stalowe konstrukcje lub betonowe kolumny. Pasowała do niego będzie szara sofa, kamienny stolik kawowy i abstrakcyjne obrazy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2019, 10:53

Warto rozejrzeć się za ciekawymi meblami, które nadadzą odpowiedni styl naszemu salonowi. Osobiście polecam wam zapoznać się z ofertą www.mebleswiata.eu Firma ta sprzedaje meble kolonialne z Indii.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2019, 10:46

Tutaj mogę się zgodzić, że ciekawe i tańsze mebel do salonu i całego mieszkania, można znaleźć w sklepach internetowych gdzie teraz mamy szereg promocji, zobaczcie na AdidarMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2019, 10:46

mortgage solutions

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2019, 10:39

Ja być może nie będę specjalnie oryginalny, ale stawiałbym na styl skandynawski. Meble tego typu są praktyczne i nie zajmują dużo miejsca. Jeśli miałbym coś polecić to klasycznie Jysk i IKEA. Pierwszy ze sklepów w tej chwili prowadzi wyprzedaż mebli. Aktualną gazetkę znajdziesz tutaj

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2019, 16:29

Ja stawiam przede wszystkim na prostotę i atrakcyjny design :) Ostatnio do salonu sprawiłam sobie sofę 3-osobową, fajne rozwiązanie kiedy przyjadą goście :) Polecam sklep Sofami, mają bardzo duży wybór sof: https://sofami.pl/wielkosc/sofy-3-osobowe

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2019, 19:03

Taka droga jest bez wątpienia spójna z tym jaka jest teraz moda, jaka była, ale też jaka będzie.

https://www.instagram.com/decoroom_eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2019, 19:03

valtrex

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2019, 18:59

Salon to serce domu. Warto zadbać o to, aby był urządzony w sposób komfortowy i przemyślany. Kolejnym krokiem po wyborze kolur ścian jest wybór odpowiednich mebli. Jeśli szukasz stylowej i wygodnej sofy, zachęcamy Cię do odwiedzenia naszego sklepu www.super-sofa.pl W naszej bogatej ofercie z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

Pozdrawiamy
Super-Sofa

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2019, 19:57

Proponuję połączenie:
- tradycyjnych elementów jak meble nawiązujące do lat 60-70-tych, świeczki i inne dodatki
- nowoczesnego grzejnika Divali, który posiada podświetlenie LED.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 385

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >