Siema mam mały ale ze wzgledu na coraz niższe temperatury palący problem otóż moje drzwi zewnętrzne przepuszczają strasznie zimno myślę że problem tkwi w uszczelkach od strony ramy, które niestety sam montowałem i nie wiadomo jakbym je wkładał w te szczeliny i tak jest zimno i tak. moje pytanie, czy da sie kupić gdzieś pasujące uszczelki i czy może być to tez problem ze złym ustawieniem drzwi? dzięki z góry za pomoc. drzwi to zwyczajne drzwi gerdy (nie znam sie)
offline Konrad praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Buła majster
|
Pewnie że to może być problem źle wstawionych skrzydeł drzwiowych, najlepiej byłoby wezwać stolarza albo jeżeli drzwi posiadaja jeszcze gwarancje zgłosić to, bo inaczej sam będziesz próbował bez sukcesywnie, albo jeśli nawet to nie na długą chwilę, może to też być problem taki że jeżeli drzwi są stare wypaczyły się ... |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline srebrnakotka777 majster
|
Uuuuu... no to tym bardziej masz problem, a czy Twoje drzwi są jeszcze na gwarancji? Jeśli to chodzi o antywłamaniowe to jest to być może problem złej instalacji ich, a drzwi dobrze Ci się zamykają? Nie masz żadnych problemów z tym? Jest tylko problem z przenikaniem ciepła? |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline XxKlakierXx inżynier
|
|
| |
Gość: xasdwqwq praktykant |
Ja mam do was pytanie, czy ktos może używał już uszczelek ze sklepu www.krt.info.pl ? |
| |
offline fiksu praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez fiksu dnia: 28 lutego 2015, 20:59 | |
| |
offline theme fachowiec
|
Nie wiem po co tyle hałasu - uszczelki są dostępne w 2
miejscach. |
| |
offline HurtOkien.pl majster