Co jest waszym zdaniem wygodniejszym, lepszym pomysłem :
wanna czy kabina z hydromasażem? Zabieram sie za remont
łazienki i nie wiem którą opcje wybrac, dodam że jest to
jedyna łazienka w mieszkaniu które dziela 4 osoby. A
jeśli kabina to jaka- mozecie cos zaproponować??
zastanawiałam sie nad tymi
meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/lazienki-sanitaria/oglo
szenie/125522-kabiny-prysznicowe-oferta/#ogloszenia-ze-zdjec
iem125522
offline bacha975 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
|
| |
offline Radex moderator
|
przede wszystkim w sklepie ( na wystawie) wejdz do takiej kabiny i zobacz ile w niej miejsca ... montowalem kabine 90 polokragla z bajerami ( radio, bicze, deszczownica, telefon itp), ale po wejsciu do srodka okazalo sie, ze czlowiek ma tyle miejsca, co kurczak na roznie :wink: wszystkie wystajace elementy i siedzisko, ograniczaly ruchy, a lokcie (gdy rece byly na glowie) z kazdej strony mialy kontakt z obudowa |
| |
offline gabibi inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline misza doświadczony
|
Zdecydowanie przedyskutuj tą sprawę z domownikami:) Bo każdy lubi co innego. Ja np. wolę wykąpać się w wannie, ale jak się gdzieś spieszę, to zdecydowanie lepszy jest prysznic. Na szczęście w domu mam i jedno i drugie, więc mamy wybór. Jeśli miałbym się decydować tylko na jedno, to miałbym spory dylemat. A zwłaszcza moja żona, która uwielbia dłuuugie kąpiele w wannie, z pianą, muzyką i świeczkami:) Podobno jest to dla niej najlepsza forma relaksu. |
| |
offline Andrzej34 praktykant
|
Jak ma się odpowiednio dużą łazienkę to można mieć i jedno i drugie. Posiadam kabinę z hydromasażem i owszem jest to fajne, jednak fajnie byłoby się położyć w wannie i troche dopocząć. Szukając jakiegoś konsensusu, to można kupić Wannę z jacuzzi lub jakimiś dyszami do masażu, to będzie chyba najodpowiedniejsze. |
| |
offline Anna_Mucha praktykant
|
Ja do małej łazienki poleciłabym kabinę:) Sama od 1,5 roku, mam w swojej kabinę firmy SANPLAST. Jestem z niej bardzo zadowolona. Mimo upływu lat, spełnia ona super swoją funkcję i wygląda jak nowa:) Polecam produkty firmy SANPLAST! Ja jestem z nich bardzo zadowolona! |
| |
Konto usunięte praktykant |
Witam |
| |
offline gabon fachowiec
|
My wybraliśmy wannę z hydromasażem i uważam, że wybór
był doskonały. |
|