wanna czy kabina z hydromasażem??

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

24 czerwca 2012, 21:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja bym proponował wannę z hydromasażem dla relaksu a kabinę zwykłą do szybkiej kąpieli. To chyba najlepsza konfiguracja. Większa przyjemność z odpoczynku i masażu wodnego gdy leżymy a nie stoimy.
Kilka przykładów wanien:http://megastore.pl/6004,5250,5250,Wanny_Wanny-z-hydr omasazem.html?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2012, 11:20

Moje marzenie - http://www.e-inclusive.pl/Wanny-%C5%82azienkowe/Wanny-z-hydr omasa%C5%BCem/System-hydromasa%C5%BCu-Ravak-do-wanny-You-Duo -Hydro-/-Air.html Hydromasaż drugiemu nie równy. Kupicie za 1 tysiąc, kupicie i za 20 tysięcy. Ciekawe jak duże są różnice.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2012, 11:16

Zdecydowanie kabina z hydromasażem. Tak jak twierdzisz, rozbieżność cenowa bardzo szeroko w zależności od firmy, designu elementów a na końcu funkcjonalności. Nie zawsze warto przepłacać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2012, 12:21

Zależy to na pewno od tego co lubią domownicy. Jeżeli lubią wylegiwać się w wannie to sprawa jest chyba prosta. Ja osobiście wybrałabym prysznic z hydromasażem i sauną. Naprawdę fajna sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 12:11

Moja bardziej aktualna propozycja niżej. Dalej wszystko poszło mocno w dół i dalej nowoczesne wanny można rzeczywiście kupować za grosze. Przecież teraz każdy remontując łazienkę może sobie wstawić hydromasaż, to już nie te koszty.

Źródło: http://e-inclusive.pl/wanny-lazienkowe/wanny- z-hydromasazem/2190-wanna-z-hydromasazem-liwia-192x87-nrkat- pb3000042-31101000.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2013, 09:37

Moim zdaniem tutaj znakomicie sprawdziłaby się taka kabina prysznicowa
http://massi.pl/produkty/kabiny/kabiny-kabiny/camero-8090-k abina-polokragla/
będzie bardziej praktyczna niż wanna,posłuży każdemu.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2013, 09:46

Jasna sprawa, że wybór wyposażenia wnętrza determinuje powierzchnia i rozkład danego pomieszczenia. Bo jakby ta łazienka wyglądała gdybyśmy dali np. i wannę i prysznic? www.decoroom.eu/realizacje/28.html

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2013, 11:42

Wanna z hydromasażem fajna sprawa, ale w przy tej ilości osób i jednej łazience się nie sprawdzi: kąpiel zajmuje zbyt dużo czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2013, 17:09

zgadzam się z kolegą wyzej.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2014, 11:37

Minęło już trochę czasu,wiec może napiszesz na jaki model ostatecznie się zdecydowałeś oraz czy jesteś zadowolony? Jeżeli wątek w dalszym ciągu aktualny to czekamy na szczegóły:)

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19705 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 174

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >