wanna czy kabina z hydromasażem??

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

5 lutego 2016, 08:55

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ja wiem? Jeżeli ktoś dba o wannę z hydromasażem,to nie prędko przestanie z niej korzystać i czasem takie domowe Spa będzie bardzo fajna sprawą,będzie przydatne. warto tylko wybrać odpowiedni i trwały model wanny,a te znajdziecie na Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2016, 12:59

Super rozwiązania mają w firmie http://www.aquadesignstudio.pl/. Widziałem ich kilka projektów i byłem zachwycony. Jeżeli ktoś szuka wanny z hydromasażem to polecam zapoznanie się z ofertą tej firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2016, 13:31

My mamy kabine prysznicową, ponieważ mąż i ja jakos nie lubimy leżeć w wannie. Wolelismy wybrać przestronna kabine prysznicową, która idealnie dopasuje się do łazienki. W tym celu Kermi wykonało Nam kabinę na wymiar Gia i teraz wygląda to tak jak sobie wymarzyłam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2016, 08:09

Jeżeli nie przepadacie za wanną,to oczywiście jasna sprawa,że lepiej wybrać większą i szerszą kabinę prysznicową z brodzikiem,akurat na Victori.pl znajdziecie dobrych i sprawdzonych producentów,ciekawe modele w niższej cenie,zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2016, 21:53

Zdecydowanie, bo nie ma co się cisnąć w zdecydowanie za małej wanience. Na wyszukiwarkach cenowych można znaleźć na prawdę wiele modeli Kabin Kermi w super cenie. Warto skorzystac

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2016, 11:28

zdecydowanie wanna z hydromasażem

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 12:58

Taka wanna to idealna w pokoju kąpielowym.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 kwietnia 2016, 19:36

Hmm...najlepszym rozwiązaniem było by, gdyby były w domu dwie łazienki, i w jednej można by było zamontować wannę z hydromasażem, a w drugiej kabinę prysznicową :D

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2016, 12:03

Zarówno wannę jak i kabinę prysznicowa należy systematycznie czyścić,dbać,a tutaj polecam zerknąć na www.HaDwao.net gdzie znajdziecie ku temu odpowiednie preparaty :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2016, 15:42

wedlug mnie lepsza wanna, jezeli bedziesz szukac czegos specjalnego w atrakcyjnej cenie to sprawdz firme www.btb-radzymin.pl polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19593 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 144

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >