Serdecznie witam wszystkich forumowiczów :lol:
powiedzcie mi co sądzicie o podświetlanych schodach
oczywiście wewnętrznych, dokładniej myślę o wmontowaniu
w stopnie diod led, halogenów. Coś takiego, żeby
delikatnie mi świeciły, chciałbym żeby to był ten
solarny system. Jak myślicie zda to egzamin? jaka jest
wasza opinia, może macie inne pomysły to radźcie mi jak
mogę podświetlić schody :lol: z niecierpliwością
czekam na wasze odpowiedzi.
pozdrawiam
Gość: Jaromir K praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Baśka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kama doświadczony
|
|
| |
offline robertb fachowiec
|
To wszystko zależy od ilości sztucznego światła jakie
mamy do dyspozycji w obszarze schodów. Przy dobrym
oświetleniu mija się to z celem - ot, taki bajer. |
| |
Gość: akira praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline nezi5 fachowiec
|
jak dla mnie świetny pomysł. Jeśli masz możliwość to wybierz te solarne lampy. Dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie, przede wszystkim tanie, schody będą ładnie się prezentowały i oczywiście nie będzie trzeba było wieczorem świecić światła, żeby dostać się na górę :lol: |
| |
offline zbych.1986 doświadczony
|
Według mnie bardzo ciekawym rozwiązaniem dotyczącym oświetlenia schodów jest montaż balustrad podświetlanych LED. Do wyboru są zarówno pochwyty o przekroju okrągłym, jak i w kształcie kwadratu, prostokąta, z elementami drewnianymi itp. Więcej informacji możecie znaleźć na http://eskat.com.pl/eskatt/balustrady_podswietlane.html |
| |
offline Melka inżynier
|
Podświetlenie schodów to super pomysł, takie delikatny efekt będzie wyglądał naprawdę stylowo :) Sama właśnie poszukuję teraz sposobów na oświetlenie schodów. Zdecydowałam się na nieco ekstrawagancji i w moim domu stoją nowiutkie szklane schody. Coś podobnego jak tutaj http://linealsystem.eu/galeria/schody-szklane-podlogi-szklan e bo właśnie tu zamawiałam :) A teraz chciałabym je jakoś subtelnie rozświetlić :) |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Owszem podświetlane schody wyglądają zabójczo elegancko i robią wrażenie . Ja to tak nazywa, że to taki szpanerski numer mieć takie schody ale też trzeba mieć na uwadze do jakiego wystroju, wnętrza i dla kogo. Ponieważ nie zawsze się sprawdzają i wyglądają z klasą. |
|