wasze zdanie o podświetlanych schodach

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 stycznia 2017, 08:51

Zgadzam sie: good 0 bad

podświetlania to super pomysł jeszcze jak są schody ze szkła to juz w ogóle efekt jest boski. Koleżanka ma właśnie takie schody od LinealSystem, wygląda to genialnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2017, 08:10

Jestem podobnego zdania i również uważam, że tego typu podświetlane schody to znakomity pomysł i będą się ciekawie prezentować. Co do samego materiału, to polecam zdecydować się na naturalne drewno.

www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2017, 12:16

Nam najbardziej przypadły do gustu schody z http://baumax.net.pl/oferta/schody-szklane/ dlatego się na nie zdecydowaliśmy. Świetne precyzyjne wykonanie i montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2017, 14:17

Moim zdaniem to bardzo fajny pomysł. Jeżeli dobierze się odpowiednie oprawy to efekt może być bardzo pozytywny. Sam swego czasu myślałem nad czymś takim u siebie w domu.

www.ModneSchody.com

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 23:06

Jeżeli są podświetlane lekko to jak najbardziej warto

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2018, 10:13

Akruat wydaję mi się, że do każdego wystroju pasują. Wszystko to kwestia odpowiednich lampek.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2018, 10:13

best auto insurance companies 2018 auto insurance auto insurance rates auto insurance

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2018, 17:34

My up to date network contract:
http://monique.blogs.telrock.org

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2018, 22:52

Warto postawić na przypodłogowe oprawy, które są wbudowane w ścianę. Mogą być wykonane z aluminium czy szkła. Zainstalowane w nich diody LED, mogą emitować różne światło, np. czysty biały, ciepły biały lub niebieski. Nie tylko zapewniają bezpieczeństwo, ale i tworzą nastrojowy klimat.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2018, 17:52

Listwy LED to moim zdaniem tylko z nowoczesnymi schodami, tj. najlepiej ze szklanymi. Mi się zawsze podobały podświetlane schody wiszące, wygląda to naprawdę kapitalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 383

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >