offline Gocha kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczy72 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline basik3 doświadczony
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline budowniczy72 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline botang doświadczony
|
wawel-service to jakaś kpina z tego co wiem. a dość sporo o tej branży akurat wiem. chociaż może co miasto to inaczej, ale raczej mniej wiecej jest to samo. dlatego odradzam wszystkim korzystanie z uslug i oferty tej firmy, drogo i beznadziejnie, nie tylko architektura, bo na obsluge klienta tez narzekaja |
| |
offline botang doświadczony
|
wawel-service to jakaś kpina z tego co wiem. a dość sporo o tej branży akurat wiem. chociaż może co miasto to inaczej, ale raczej mniej wiecej jest to samo. dlatego odradzam wszystkim korzystanie z uslug i oferty tej firmy, drogo i beznadziejnie, nie tylko architektura, bo na obsluge klienta tez narzekaja |
| |
Gość: Mirosław praktykant |
|
|
wawel-service w warszawie?
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
- Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
- Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
- mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
- Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...