wawel-service w warszawie?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

4 lutego 2010, 14:02

Zgadzam sie: good 0 bad

czy to nie oni przenieśli się do Warszawy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2010, 12:52

Nie, nie przenieśli się, budują tam jedynie jakiś apartamentowiec. To chyba ich druga inwestycja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2010, 12:31

Nie jakiś, tylko na Mokotowie, na Rolniczej. O bardzo wysokim standardzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2010, 16:58

Czemu u nas takich nie budują?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2010, 11:37

budują, tyle, że penthouse'y. Stać Cię na taki? Nawet jeśli to wawele i mają niższe ceny? W Warszawie znajda więcej potencjalnych klientów do apartamentowców: nowobogackich i celebrytów, chętnych mieszkać w takim mieszkanku, jest więcej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2010, 13:32

wawel-service to jakaś kpina z tego co wiem. a dość sporo o tej branży akurat wiem. chociaż może co miasto to inaczej, ale raczej mniej wiecej jest to samo. dlatego odradzam wszystkim korzystanie z uslug i oferty tej firmy, drogo i beznadziejnie, nie tylko architektura, bo na obsluge klienta tez narzekaja

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2010, 13:33

wawel-service to jakaś kpina z tego co wiem. a dość sporo o tej branży akurat wiem. chociaż może co miasto to inaczej, ale raczej mniej wiecej jest to samo. dlatego odradzam wszystkim korzystanie z uslug i oferty tej firmy, drogo i beznadziejnie, nie tylko architektura, bo na obsluge klienta tez narzekaja

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2013, 09:42

Hej, Wawel Service postawił apartamentowiec - na ul. Rolnej, na Mokotowie. We wrześniu oddano go do użytkowania. Prezentuje się fantastycznie, a ponad połowę mieszkań już udało się sprzedać. Firma godna polecenia! Pozdrawiam, Mirek

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 702

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >