Polecam wentylacje mechaniczna razem z GWC. To doskonałe połaczenie którego efekt jest lepszy od samej wentylacji. Sprawai ze w domu wyczuwa sie swoisty mikroklimat. no i oczywiscie czerpiemy w przypadku zamonotowania GWC darmową energię geotermalną, zimą i latem mozna powiedziec ze jestesmy skazani na oszczednosci w ogrzewaniu naszego domku. Polecam i pzodrawiam.
offline richelieu praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline controlhome doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Najlepsze efekty energetyczne przy zastosowaniu GWC uzyskuje się dopiero w okresach występowania ekstremalnych warunków pogodowych, tzn. przy niskich temperaturach powietrza zewnętrznego zimą i wysokich temperaturach zewnętrznych latem. Nie mniej jednak warto choćby dlatego, że koszty wykonania są niższe od standardowej klimatyzacji. |
| |
Gość: Jerzy Klimek praktykant |
Przy tej okazji warto poruszyć temat klimatyzacji. Zimą ogrzewa pomieszczenie a latem doskonale chłodzi. Osobom z Wołomina i okolic polecam tą firmę klimatyzacja wołomin |
| |
offline NovaKlima.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gomarc praktykant |
Również mam u siebie wentylacje mechaniczną i jestem z niej zadowolony. Jej zaprojektowaniem i wykonaniem dla mnie zajęła się firma www.klima-venta.pl Ich siedziba znajduje się we Wrocławiu, więc polecam ją wszystkim z tych okolic. |
|