wkrety do drewna - skąd bierzecie?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

10 maja 2009, 01:11

Zgadzam sie: good 0 bad

witam

mam pytanie.

skad dobieracie wkrety , w szczegolnoscie do drewna?
chodzi mi o dobry sklep w okolicach warszawy (albo wysylkowy) ale tez strone internetowa gdzie sa podane wszystkie wymiary i typy.
na kazdej stronei jest inny podział na normy i nie moge sie w tym polapac, a chodzi mi oto zeby miec w 1 miejscu wszystko bo w pracy nie lecimy standardow tylko na ogol co nowy mebel to inne wkrety trzeba dopasowac.

z gory dzieki

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2009, 02:18

jesli chodzi o sklep w warszawie to np.
Kredo-metal: www.kredo.com.pl
albo oddział wkręt-metu

a jeśli chodzi o dorby katalog w necie to ja uzywam na przemian:

http://www.dromet.pl/pl/katalog/wkrety
albo tu:www.wkret-met.com.pl/produkty/zamocowania_do_duzych_obcia zen__kotwy_LIEBIG/ - spory wybor i dobrze opisane.
tu masz z koleji dobre rysunki+wymiary http://www.marcopol.pl/katalog/wkrety-do-drew na/1 tylko brak opisow wiec musisz juz wiedziec o co biega.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2010, 10:24

Takie wkręty do drewna możesz sobie znależć na stronce którą podaję, o ile jeszcze taka informacja jest potrzebna [url]http://www.srubtop.com.pl/index.php?option=com_content& task=blogcategory&id=0&Itemid=24[url]

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2014, 11:02

Ja kupuje takie rzeczy w PCMB (Podkarpackie Centrum Materiałów Budlawlanych Rzeszów), w sumie co bym nie potrzebował to zawsze do nich jeżdże bo zawsze wszystko mają :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2014, 13:50

ja sie zawsze zaoptaruje w sparta bydgoszcz. maja tam wszystko, co potrzebne do pracy z drewnem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2016, 23:04

Wkręty do drewna nie są specjalnie trudno dostępnym produktem, można je dostać w większości sklepów budowlanych jednak jeśli zależy Ci przede wszystkim na dobrej jakości wkrętach lub innych podobnych im śrubach to zdecydowanie możesz skorzystać z oferty www.srubywkrety.pl, sklepu, w którym ja się wyposażam pracując przy różnych pracach remontowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 00:07

Zgadzam się z Olaffferdd, dobrej jakości wkręty dostaniesz u www.srubywkrety.pl z wszelkimi potrzebnymi informacjami. Wyposażam się na budowy remontowe właśnie tam i jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żebym był specjalnie rozczarowny. Duzy wybór wszelkiego rodzaju wkrętów, śrub, gwoździ i innych tym podobnych przedmiotów przydanytch przy pracach remontowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2016, 12:46

Ja zamawiam w hurtowni Olaf- zawsze mają. W ogóle mają bardzo duży wybór jeśli chodzi o wkręty i śruby, w tym się specjalizują

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 12:31

Wkręty do drewna znajdziesz w zasadzie w każdym sklepie internetowym lub stacjonarnym z artykułami do wykończenia wnętrz,budownictwa,to żaden problem.

Hydro-Met.net

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 529 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 344 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...
  • jakie pustaki do budowy domu Liczba postów: 293 Grupa: Technologie... Bloczki betonowe cieszą się bardzo dużą popularnością wśród materiałów budowlanych wykorzystywanych do budowy domków jednorodzinnych. Moim zdaniem bardzo fajny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 172

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >