wkrety do drewna - skąd bierzecie?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

13 lutego 2018, 15:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli planujecie zajmować się obróbką drewna to przydadzą wam się wiertła i inne nażęcia do drewna. Polecam wam zajrzeć na stronę www.p-aspi.pl Firma ta oferuje świetny sprzęt, który służy do obróbki drewna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2018, 08:24

Zdecydowanie polecam szukać narzędzi jak i pozostałych akcesoriów typu wkręty w dobrych sklepach internetowych gdzie znajdziecie ich największy wybór, a do tego zawsze można liczyć również na niższe ceny.

www.Zbydrew.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2018, 16:24

Dobrą firmą, która zajmuje się produkcją i sprzedażą wkrętów, śrub i nitów jest www.metalzbyt-wolanow.pl Zamawiam ich produkty od dawna i jestem zadowolony z ich jakości. Polecam wam zakup wkrętów od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2018, 13:08

Ja osobiscie kupowałam wkręty spax u www.spaxcentrum.pl i jestem zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2018, 16:18

My sporo w domu sami tworzymy rzeczy z drewna: meble itp. Takie nasze z mężem hobby. Ostatnio znaleźliśmy ofertę http://balticfasteners.pl i tam się zaopatrujemy we wkręty. Mają różnego rodzaju, nie tylko do drewna. Ceny jedne z niższych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 grudnia 2018, 11:04

W zasadzi eto nie powinno być problemem, ponieważ wkręty jak i pozostałe narzędzia czy akcesoria znajdziesz zarówno w sklepach stacjonarnych jak i tych internetowych, gdzie z całą pewnością będzie taniej, szczególnie teraz przed świętami :)

CoolTools.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2019, 13:37

Ja specjalnie zamawiam od firmy http://www.balticfasteners.pl/ którzy nie raz już pomogli mi w dobraniu odpowiednich wkrętów. Także raz zaprojektowali specjalne wkręty dla mnie.

Ten post był edytowany przez karaluch dnia: 29 czerwca 2019, 13:39
Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2019, 23:32

Centrum Dekarskie Profimetal Sp. Z O.O.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2022, 12:26

Potrzebuję kupić wkręty do drewna, ale się na tym nie znam, czytam poradniki, jak ten: https://www.all-dom.pl/blog/jak-wybrac-wkrety -do-metalu-betonu-drewna/ ale dalej nie rozumiem jaki wkręt do drewna mam wybrać. Czy ktoś może mi pomóc i od razu powiedzieć, gdzie taki kupię? :) Chcę sobie zmajstrować stolik z drewna sosnowego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 574 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 391

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >