Witam,
moja kuchnia przeżywa najazd małych drobnych robaczków.
Wyglądają właściwie jak mąka, nie widać nóg, są to
same małe, szybko poruszające się kropeczki. Są
wszędzie, tylko chyba nie na jedzeniu, albo ich nie widzę.
Na blatach, kuchence, naczyniach, garnkach, szafkach. Są
tylko w kuchni i preferują załamania naczyń, zlewu
itp.
Nie działają na nie czosnek, przemywanie powierzchni
octem, spraye na muchy, komary, mszyce, pluskwy. Chwilkę po
posikaniu znowu obłażą to miejsce.
BŁAGAM O JAKIEŚ RADY
offline babajaga3 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: blender praktykant |
Dezynfekcja i dezynsekcja - wydaje mi się, że to najbardziej racjonalne kroki które powinieneś teraz podjąć. Nie ma co sie męczyć, moze specjalne środki ddd dadzą im radę. |
| |
Reklamy Google | |
offline mazgaj kierownik
|
Też mieliśmy podobny problem. Okazało się, że przechodziły z mieszkania poniżej. Udało nam się przekonać administratora budynku do zatrudnienia firmy, która zajmuje się dezynsekcją i dezynfekcją http://insekt2.pl więc problem szybko zniknął. Nie warto zwlekać z takimi działaniami ponieważ chodzi przede wszystkim o nasze zdrowie. |
| |
offline Moska90 kierownik
|
Ja na Twoim miejscu zdecydowanie zwróciłabym się o pomoc do profesjonalistów, np. na terenie Łodzi działa bardzo dobra firma - http://krajowy.biz/firma,dezynsekcja-lodz-ddd -patrol-ozon-patrol , zajmują się oni zwalczaniem właśnie takich szkodników, jednak także sprzedażą odpowiednich środków, więc będziesz mógł się ostatecznie rozprawić z robactwem. |
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dddserwis praktykant
|
azpraszam do skorzystania z usług firmy DDD serwis we
Wrocławiu; |
| |
|
|
| |
offline LubieRemonty majster
|
Ojej współczuję... moim zdaniem także jest to robota dla fachowcow jakiś deratyzatorów Bawiąc się samodzielnie możesz pochłonąć w to czas, nerwy i pieniądze zresztą tak naprawdę nie wiadomo co to może być |
| |
|
|
| |
Gość: Astert praktykant |
|
|