Możliwości i kombinacji balustrad mamy wiele.. Bardzo popularne ostatnio połączenie stali nierdzewnej ze szkłem a nawet z drewnem.Często takie robiliśmy.Co Ciekawe.. W lipcu mieliśmy klienta,który zażyczył sobie stopnie z drewna,z czoła blachę czarną z wyciętymi otworami a balustrada z rurek ze wstawkami też z blachy według projektu. Wzory w blachach były specyficzne,na poręczy zrobiliśmy wstawkę z drewna.Wyzwanie było duże ale znaleźliśmy w Krakowie firmę Bth Import Stal,gdzie kupiliśmy blachę i od razu powycinali otwory plazmą,więc mieliśmy gotowe półprodukty.U niech też kupiliśmy rury i akcesoria do balustrad oraz kątownik na całą konstrukcję. Efekt końcowy schodów jest super.Szkoda,że klient nie zgodził się na zrobienie zdjęć,bo chętnie bym się podzielił efektami naszej pracy.
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: Tomeczek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
Mnie w tym wypadku bardzo podobają się schody z kamienia na które natknęłam się w sieci i które uważam są świetnym rozwiązaniem. Idealna opcja dla tych, którzy lubią nieszablonowe rozwiązania. |
| |
Reklamy Google | |
offline Darek88 majster
|
|
| |
offline eder fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline knall majster
|
U nas schody robiła firma www.lignoform.pl. Polecamy! Piekne schody! |
| |
offline Fusilet33 doświadczony
|
|
| |
offline Jonor doświadczony
|
Zaś ja swoje schody zamówiłem https://www.melagu.pl/schody/schody-drewniane i jestem z nich bardzo zadowolony, we wnętrzu prezentują się super. Są wykonane solidnie i pewnie. Dodają całemu wnętrzu uroku. Schody z kamienia do wnętrza nie za bardzo jak dla mnie pasują i mogą zniszczyć domową atmosferę. No ale wszystko zależy od wystroju i kształtu danych schodów. |
| |
offline Madzia78 majster
|
|
| |
offline czkawka praktykant
|
Bukowe stopnie w schodach na beton, szare dodatki i szkło http://trappa.eu/szarosc-stali-buk-szklo/ - schody na Śląsku, dla inspiracji |
|
Stron: 10 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸