wybor schodów

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

7 grudnia 2016, 12:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Możliwości i kombinacji balustrad mamy wiele.. Bardzo popularne ostatnio połączenie stali nierdzewnej ze szkłem a nawet z drewnem.Często takie robiliśmy.Co Ciekawe.. W lipcu mieliśmy klienta,który zażyczył sobie stopnie z drewna,z czoła blachę czarną z wyciętymi otworami a balustrada z rurek ze wstawkami też z blachy według projektu. Wzory w blachach były specyficzne,na poręczy zrobiliśmy wstawkę z drewna.Wyzwanie było duże ale znaleźliśmy w Krakowie firmę Bth Import Stal,gdzie kupiliśmy blachę i od razu powycinali otwory plazmą,więc mieliśmy gotowe półprodukty.U niech też kupiliśmy rury i akcesoria do balustrad oraz kątownik na całą konstrukcję. Efekt końcowy schodów jest super.Szkoda,że klient nie zgodził się na zrobienie zdjęć,bo chętnie bym się podzielił efektami naszej pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2016, 13:40

Mnie w tym wypadku bardzo podobają się schody z kamienia na które natknęłam się w sieci i które uważam są świetnym rozwiązaniem. Idealna opcja dla tych, którzy lubią nieszablonowe rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2017, 13:44

Ja bym tu szedł tylko i wyłącznie w kierunku stopni od pozbruka, bo są piękne i wytrzymałe a to najważniejsze przy robieniu schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 14:40

Raczej polecam schody z kamienia , raczej nie będziesz żałować , moja ulubiona i konkretna firma http://dario-stone.pl/o-firmie/
Polecam szczerze wszyskim :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2017, 08:48

W przypadku wewnętrznych schodów dla mnie najbardziej podobają się schody drewniane. Tylko do tego też trzeba znaleźć dobrego fachowca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2017, 12:39

U nas schody robiła firma www.lignoform.pl. Polecamy! Piekne schody!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2017, 19:45

u mnie leżą stopnice presstone pozbruka i wgle sie nie zużywają, cały czas wyglądają tak samo dobrze, a w dodatku dostępne są w pięknych aranżacjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2017, 13:46

Zaś ja swoje schody zamówiłem https://www.melagu.pl/schody/schody-drewniane i jestem z nich bardzo zadowolony, we wnętrzu prezentują się super. Są wykonane solidnie i pewnie. Dodają całemu wnętrzu uroku. Schody z kamienia do wnętrza nie za bardzo jak dla mnie pasują i mogą zniszczyć domową atmosferę. No ale wszystko zależy od wystroju i kształtu danych schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2017, 22:53

Ja też mam stopnice od pozbruka i złego słowa nie mogę powiedzieć, bardzo dobre i wytrzymałe, nie widać zeby schody sie niszczyły.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2017, 10:58

Bukowe stopnie w schodach na beton, szare dodatki i szkło http://trappa.eu/szarosc-stali-buk-szklo/ - schody na Śląsku, dla inspiracji

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• panele na schody Liczba postów: 19 Grupa: Schody i ba... panele z kapinosami z litego drewna. Ciekawe jak jest róznica w cenie pomiędzy tym rozwiązaniem a całym trepem z litego drewna. Czy w ogóle opłaca się takie kom...
  • Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 5 Grupa: Schody i ba... Ja mam bardzo ładne meble. Z tych mebli jestem zadowolony. ____________________________ ________________ nowe mieszkania lublin
  • HOLOWANIE Liczba postów: 7 Grupa: Schody i ba... Interesuje mnie holowanie samochodu z Austrii do Polski. Czy możecie polecić sprawdzoną firmę z tej branży? W Internecie znalazłam firmę P.P.H.U. Baścik. Czy kt...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 6 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 73 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 486

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >