wybor schodów

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

7 grudnia 2016, 12:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Możliwości i kombinacji balustrad mamy wiele.. Bardzo popularne ostatnio połączenie stali nierdzewnej ze szkłem a nawet z drewnem.Często takie robiliśmy.Co Ciekawe.. W lipcu mieliśmy klienta,który zażyczył sobie stopnie z drewna,z czoła blachę czarną z wyciętymi otworami a balustrada z rurek ze wstawkami też z blachy według projektu. Wzory w blachach były specyficzne,na poręczy zrobiliśmy wstawkę z drewna.Wyzwanie było duże ale znaleźliśmy w Krakowie firmę Bth Import Stal,gdzie kupiliśmy blachę i od razu powycinali otwory plazmą,więc mieliśmy gotowe półprodukty.U niech też kupiliśmy rury i akcesoria do balustrad oraz kątownik na całą konstrukcję. Efekt końcowy schodów jest super.Szkoda,że klient nie zgodził się na zrobienie zdjęć,bo chętnie bym się podzielił efektami naszej pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2016, 13:40

Mnie w tym wypadku bardzo podobają się schody z kamienia na które natknęłam się w sieci i które uważam są świetnym rozwiązaniem. Idealna opcja dla tych, którzy lubią nieszablonowe rozwiązania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2017, 13:44

Ja bym tu szedł tylko i wyłącznie w kierunku stopni od pozbruka, bo są piękne i wytrzymałe a to najważniejsze przy robieniu schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 14:40

Raczej polecam schody z kamienia , raczej nie będziesz żałować , moja ulubiona i konkretna firma http://dario-stone.pl/o-firmie/
Polecam szczerze wszyskim :)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2017, 08:48

W przypadku wewnętrznych schodów dla mnie najbardziej podobają się schody drewniane. Tylko do tego też trzeba znaleźć dobrego fachowca

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2017, 12:39

U nas schody robiła firma www.lignoform.pl. Polecamy! Piekne schody!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2017, 19:45

u mnie leżą stopnice presstone pozbruka i wgle sie nie zużywają, cały czas wyglądają tak samo dobrze, a w dodatku dostępne są w pięknych aranżacjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2017, 13:46

Zaś ja swoje schody zamówiłem https://www.melagu.pl/schody/schody-drewniane i jestem z nich bardzo zadowolony, we wnętrzu prezentują się super. Są wykonane solidnie i pewnie. Dodają całemu wnętrzu uroku. Schody z kamienia do wnętrza nie za bardzo jak dla mnie pasują i mogą zniszczyć domową atmosferę. No ale wszystko zależy od wystroju i kształtu danych schodów.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2017, 22:53

Ja też mam stopnice od pozbruka i złego słowa nie mogę powiedzieć, bardzo dobre i wytrzymałe, nie widać zeby schody sie niszczyły.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2017, 10:58

Bukowe stopnie w schodach na beton, szare dodatki i szkło http://trappa.eu/szarosc-stali-buk-szklo/ - schody na Śląsku, dla inspiracji

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• LAWETA Liczba postów: 8 Grupa: Schody i ba... Lepiej niech nic się nie dzieje na drodze z samochodem, ale trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Na pewno w razie awarii warto wezwać pomoc https://lawet...
  • Szklane balustrady- opinie Liczba postów: 221 Grupa: Schody i ba... Estetycznie wykonana balustrada szklana może być wykorzystana praktycznie wszędzie, czy to w budownictwie mieszkalnym czy nawet komercyjnym i wiele osób decyduj...
  • guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 4 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 71 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
  • schody przemysłowe Liczba postów: 176 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 385

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >