Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: minella praktykant |
Powinieneś się kierować nie tyle ich wyglądem, co głównie gatunkiem drewna, z którego są zrobione. Powinno ono charakteryzować się dużym stopniem twardości, odpowiedni będzie dąb, jesion czy też buk. Ważny jest także kształt schodów, bowiem wpływa on na kompozycję wnętrza. Przy wyborze kształtu kierować się powinno układem funkcjonalnym pomieszczenia, jego wielkością, ale też i rolą, jaką schody mają pełnić we wnętrzu. |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Produkuję stolarkę drewnianą-drzwi wewnętrzne,
zewnętrzne, schody, drzwi |
| |
offline katalina praktykant
|
Już pisałam wcześniej na jakimś forum o schodach, więc
ja polecam firmę która robiła u mnie schody drewniane,
podpatrzyłam wcześniej schody u sąsiadów i bardzo mi
się spodobały. Firma nazywa się Zig zak schody,
p.Kaczmarek, cena rozsądna, solidne wykonanie i stoją już
prawie 3 lata. |
| |
Gość: partet praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
oj możesz dać inne zdjęcie, bo to już widziałem w innym
wątku. |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Gość: aśka praktykant |
|
| |
Gość: Krzysiekkk praktykant |
Ja mam schody kupione tu: http://www.schody-poznan.com.pl,
zdecydowanie polecam:) |
| |
offline Gocha kierownik
|
|
|
wybor schodów
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- LAWETA Liczba postów: 8 Grupa: Schody i ba... Lepiej niech nic się nie dzieje na drodze z samochodem, ale trzeba być przygotowanym na różne sytuacje. Na pewno w razie awarii warto wezwać pomoc https://lawet...
- Szklane balustrady- opinie Liczba postów: 221 Grupa: Schody i ba... Estetycznie wykonana balustrada szklana może być wykorzystana praktycznie wszędzie, czy to w budownictwie mieszkalnym czy nawet komercyjnym i wiele osób decyduj...
- guma na schody wejsciowe!!! Liczba postów: 4 Grupa: Schody i ba... Dokładnie tak, Taśma Antypoślizgowa jest chyba najestetyczniejszym rozwiązaniem, poza tym niedrogim a przede wszystkim funkcjonalnym.
- płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 71 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
- schody przemysłowe Liczba postów: 176 Grupa: Schody i ba... Moim zdaniem również jak już to drewniane z ładną zdobioną poręczą :)