wygładzanie ścian

« Powrót do grupy: Trudne tematy

23 marca 2022, 13:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Do wygładzenia ścian przydadzą się różne materiały ścierne. Warto dobrze dobrać je do powierzchni, która wymaga obróbki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2022, 20:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Szanowni Państwo,
Do gruntowania powierzchni rekomenduję grunt polimerowy Śnieżka Acryl-Putz GU40, który wnika głęboko w podłoże, wzmacnia je, ujednolica oraz zwiększa przyczepność. Do wygładzania ścian można zastosować gładź Śnieżka Acryl-Putz ST10 Start. Zaletą gładzi jest elastyczność oraz długi czas obróbki, który pozwala na uzyskanie optymalnego efektu. Gładź nie kurczy się, nie pęka, nie rozwarstwia podczas szlifowania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak lubisz się relaksować? Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... Its addictive nature and growing slope complexity have made it popular among those seeking a short, demanding gaming experience.
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Hejka! Jeśli interesują Was polskie niewyjaśnione zbrodnie, to zapraszam Was na forum, które niedawno rozpoczęło swoją działalność. https://crimetalk.pl/ to mie...
  • Dobry psychiatra w Warszawie Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Jeśli szukasz dobrego psychiatry w Warszawie, polecam https://psychocare.pl/ Oferują profesjonalną psychoterapię, która naprawdę pomaga w radzeniu sobie z emocj...
  • Informatyk do firmy Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Jakiś czas temu skorzystałem z oferty polecanej mi firmy Lizard - outsourcing it , która pomogła mi we wszelkich sprawach informatycznych związanych z moją firm...
  • materace sklep Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Ojej, to rzeczywiście rozczarowujące, zwłaszcza przy takiej cenie... Zdecydowanie polecam spojrzeć na materace bez sprężyn, np. piankowe, które lepiej się spraw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19427 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 304

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >