wykonuję Świadectwa Charakterystyki Energetycznej

« Powrót do grupy: Świadectwa Energetyczne

17 sierpnia 2012, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Trudnię się sporządzaniem Świadectw Charakterystyki Energetycznej na potrzeby odbioru budynków przez Nadzór Budowylany, ponadto opracowywuję audyty energetyczne oraz remontowe na potrzeby termomodernizacji budynków.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu !
Karolina Gawlak
tel.: 607-628-349
e-mail: eko_way@onet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2025, 10:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej!
Sam niedawno musiałem ogarnąć świadectwo charakterystyki energetycznej przy okazji zgłoszenia do programu „Czyste Powietrze” i przyznam, że trochę się tego obawiałem. Ale trafiłem na firmę, która ogarnęła temat naprawdę sprawnie i bez zbędnych formalności.
Jakby ktoś szukał czegoś sprawdzonego, to tutaj mają więcej info:
https://cadela-project.pl/uslugi/audyt-energe tyczny/

Wszystko przebiegło konkretnie, szybko i z wyjaśnieniem każdego etapu. Jak dla mnie – 10/10. Może komuś się przyda

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Magazyn Liczba postów: 875 Grupa: Wykańczamy... Awaria bramy potrafi narobić sporo zamieszania, zwłaszcza w budynkach firmowych. Dlatego dobrze mieć namiar na solidny serwis i na terenie Śląska na pewno warto...
  • Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 9 Grupa: Montujemy o... Jeżeli czujesz, że przydałoby się odświeżyć umiejętności za kierownicą. To przydać się mogą jazdy doszkalające dla osób posiadających prawo jazdy oferowane prze...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • Rolety okienne, czy żaluzje? Liczba postów: 87 Grupa: Domy szereg... Poszukując inspiracji na nowoczesne wykończenie okien w swoim domu, warto zwrócić uwagę na możliwości, jakie oferuje producent rolet Rol-Art. Oprócz standardowy...
  • Przeprowadzka Liczba postów: 121 Grupa: Domy szereg... Zmiana miejsca zamieszkania to zawsze duże wyzwanie, zwłaszcza jeśli przeprowadzka obejmuje transport między miastami. ADS Przeprowadzki realizuje przeprowadzki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19646 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 215

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >