Witajcie! Potrzebuję waszej porady , nie bardzo mam
pojęcie odnosnie aranżacji wnętrz. Urządzam swoje biuro
i nie wiem jakie dobrać dodatki , jakie meble najlepsze i
gdzie kupować . Może mi coś podpowiecie ? Kolezanka
poleciła mi bym zerkła i poczytała jakie powinny być
meble do biura, a jakie jeszcze macie
rady dla mnie ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline JaK_666 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kurdo_pl praktykant |
Witam Wszystkich na forum. W zasadzie tutaj powinniśmy zacząć od ustalenia tego jaki generalnie jest metraż biura, plus ile jesteś w stanie przeznaczyć na całą aranżację to niezwykle istotne. Chętnie pomożemy podczas wyboru designerskich mebli oraz oświetlenia na Kurdo.pl |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: bernia praktykant |
Pewnie, że metraż jest ważny i przede wszystkim biuro powinno się urządzić zgodnie z własnymi upodobaniami. Ja w swoim postawiłam też na funkcjonalność i wygodę, zwłaszcza jeśli chodzi o fotele, na których pracownicy spędzają jednak te kilka ładnych godzin dziennie. Koleżanka prowadząca biuro rachynkowe kupiła świetne, a ja poszłam za jej przykładem i też kupiłam na gdmmeble.pl ale inne z regulowanym zagłówkiem membraną na oparciu |
| |
Reklamy Google | |
offline ka-ta inżynier
|
|
| |
offline zdolny inżynier
|
Zgadzam się z poprzednikiem odpowiednie zaplecze socjalne dla pracowników to podstawa. A nawiązując do wspomnianych przepisów BHP to warto takie biuro wyposażyć w specjalistyczne szafy ubraniowe czy inne tego typu elementy. Polecam ofertę firmy Regalit http://regalit.pl/. Znajomy korzystał z ich usług już kilkukrotnie i regularnie zleca im serwisowanie regałów w magazynie więc śmiało polecam. |
| |
offline Ragnar doświadczony
|
|
| |
offline karola12 kierownik
|
|
| |
offline Ela78 majster
|
Meble wysokiej jakości w przystępnej cenie oferuje producent mebli z Białegostoku- http://www.biuroimeble.com.pl/ Mają tak szeroką ofertę i tak duży wybór, że nie będzie problemu z tym, aby znaleźć interesujące rozwiązania. No i cenowo bardzo przystępnie, jak na taką jakość wykonania. |
|