Czy ktoś z was zastanawiał się nad zabezpieczeniem domu? Ja zastanawiam się nad wyborem drzwi antywłamaniowych. Firma, która zajmuje się ochrona mienia u mnie w pracy www.prof-us.com.pl montuje też takie drzwi. Pozostaje mi tylko zakup. Jakie drzwi antywłamaniowe są wg was najlepsze?
offline marekk praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jama praktykant |
Popieram przedmówcę. Gerda zdecydowanie najlepsza. Chociaż ja, oprócz drzwi antywłamaniowych, zdecydowałam się też na montaż rolet antywłamaniowych i też jestem bardzo zadowolona. Nie dość że zwiększają bezpieczeństwo, to świetnie tłumią hałasy i przyciemniają pomieszczenie :) Polecam :) |
| |
offline bud fachowiec
|
|
| |
Gość: Adolf praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kobik doświadczony
|
|
| |
Gość: adi praktykant |
|
| |
Gość: bgfbgf praktykant |
Ja swoje drzwi antywłamaniowe wlasnie zakupiłem w sklepie www.artmar-lublin.pl czuje się teraz z rodzina duzo bezpieczniej |
| |
Gość: Jerzy384q2 praktykant |
Jeśli chodzi o producentów drzwi antywłamoaniowych to mogę polecić www.witexsuperlock.pl Posiadają naprawdę solidne produkty i wieloletnie doświadczenie w produkcji tego typu produktów. |
| |
Gość: Jerzy384q2 praktykant |
Jeśli chodzi o producentów drzwi antywłamoaniowych to mogę polecić www.witexsuperlock.pl Posiadają naprawdę solidne produkty i wieloletnie doświadczenie w produkcji tego typu produktów. |
|