W jakiej firmie najlepiej kupować rusztowania typu Plattec? Najbardziej jesteśmy zainteresowani firmami z okolic Krakowa. Znalezliśmy firmę oddającą rusztowania w leasing www.monter-rusztowania.pl Rusztowania jednak sprzedają najczęściej dużym firmom i to dla takich gigantów skierowana jest ich oferta.
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline takasi praktykant
|
To na co radzę zwrócić uwagę to żeby wybrać firmę
która podaje wszystkie elementy w ofercie. Uważaj bo
czesto jest tak że oni piszą że m2 kosztuje 55zł a potem
sie okazuje że to jakies okrojone rusztowanie jeszcze na
dodatek jakis badziew lakierowany i na dodatek używany. sam
kiedys sie tak naciołem i było sporo problemów żeby się
z tego potem wykręcić. |
| |
Reklamy Google | |
offline DOMEX praktykant
|
Przedmiotem aukcji jest
NOWE rusztowanie ramowe |
| |
offline księzniczka praktykant
|
|
| |
offline Andami praktykant
|
Witam. |
| |
Reklamy Google | |
offline Dachowiec praktykant
|
Warto korzystać z serwisów o0 tematyce budowlanej, które
umożliwiają sprzedaż i kupno materiałów, maszyn
budowlanych i innych przydatnych rzeczy. Na przykład www.eurobudowa.pl/gielda |
| |
offline widar fachowiec
|
Ja kupiłem rusztowanie aluminiowe w Leroy Merlin. Nie było drogie i służy już drugi rok. Teraz mam zamiar kupić taką drabinę przegubową z platformą do drobnych prac wykończeniowych. |
| |
offline stachura_38 praktykant
|
Ja prowadzę firmę budowlaną od 6,5 lat i od 5 lat dokupuję rusztowania w firmie w Brzeziu od producenta, to jest pod Krakowem, staram sie poszerzac dzialalnosc na inne miasta i jak kupuje to kupuję teraz stale model gbg p70 plettac, ale mam też od nich elementy layhera bo od niego zaczynalem i tylko u nich wtedy znalazlem od reki elementy jak chcialem dokupic,no a teraz przeszedlem na gbg plettac bo jest tanszy, a jakością nie odbiega od tamtego, jest wytrzymaly, bardzo latwy w montazu, poręcze i stezenia montowane bez uzycia narzedzi, rusztowanie jest stabilne bo mocowane na bolce, sa ocynkowe ogniowo przez co jest male ryzyko korozji wiec ja Ci polecam żebys tam zobaczyl bo sprawdzone |
| |
offline stachura_38 praktykant
|
|
| |
Gość: Mariusz H praktykant |
|
|