zakup rusztowania

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

29 stycznia 2018, 12:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Pytanie czy zamiast kupować rusztowanie to nie lepszą opcje będzie go wypożyczyć, gdzie cenowo wychodzi to znacznie taniej? Moim zdaniem to o wiele bardziej opłacalne.

www.Podnosniki-lodz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2018, 11:26

Pomyśl także o samym transporcie rusztowania, tutaj zapraszam na www.Transport-HDS24.pl gdzie chętnie podejmiemy się tego zadania, to dla nas żaden problem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2018, 20:10

Użytkownik Nigra-budownictwo_pl napisał: Jeśli planujesz kupić rusztowanie do swojej firmy czy
generalnie prac wysokościowych, to polecam postawić na to
które będzie dobrej klasy i jakości wykonania

To chyba oczywiste przy zakupie, zresztą nie tylko rusztowań. Dobre jakościowo rusztowania, to rusztowania bezpieczne. A to jest, moim zdaniem, najważniejsze przy pracach wysokościowych. Jeśli chodzi o zakup rusztowań, to polecam firmę http://bau-form.pl - mają duży wybór różnego typu rusztowań, wysokiej klasy.

Ten post był edytowany przez AdrianPudlo dnia: 22 marca 2018, 20:10
Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2018, 16:09

W Szczecinie polecam wypożyczalnie szalunków i rusztowań od www.altrad-pomorze.pl. Dla nas okazało się to bardzo dobrym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2018, 09:38

Jeżeli możesz to warto od razu podać ceny bo to dosyć istotna kwestia jeżeli chodzi o zakup lub wypożyczenie rusztowania. Co do samych konstrukcji stalowych to zerknijcie na www.MBM.org.pl zapraszamy :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lipca 2018, 11:14

Ja kupowałem w firmie DUDIX spod Wrocłaiwa. Było w solidnej jakości i w dobrej cenie. producentrusztowan.com Istnieje możliwość dokupienia dodatkowych elementów lub rozszerzania zestawów, wszystko w tym samym systemie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2018, 00:29

W produkcji oraz dostarczaniu rusztowań dla branży budowlanej ma doświadczenie forma www.stalkol.com, którą szczerze polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2018, 11:12

Dobrych ofert nie brakuje, pytanie które lepiej wybrać: aluminiowe czy żeliwne? Oczywiście tak czy inaczej na pewno tańsza opcją będzie zamówić dane rusztowanie przez internet.

Eurogate-International.com

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2018, 09:59

Dobrej jakości rusztowania znajdziesz w ofercie www.skatrusztowania.com.pl. Warto się także zastanowić nad wynajmem jeśli nie potrzebujesz ich na długi czas. Ja tak zrobiłem gdy budowałem dom i sporo na tym zaoszczędziłem.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2019, 14:50

Kwestia tego, żeby znaleźć firmę, która robi bezpieczne te rusztowania, nie ma się co bawić w coś po taniości, bo to sie może źle skończyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Polecam sklep internetowy z materiałami budowlanym... Liczba postów: 77 Grupa: Firmy budow... Szukając dobrej jakości wyposażenia do ogrodu, w tym myjek ciśnieniowych, kosiarek, podkaszarek, sekatorów, pił, czy również artykułów malarskich i narzędzi do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 211

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >