zakup rusztowania

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

29 czerwca 2015, 18:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik marinariiio napisał: Użytkownik waku napisał: Moim zdaniem jednak jeżeli ktoś prowadzi
firmę, która

zajmuje się w sposób profesjonalny ociepleniami to
jednak

powinien zainwestować.

No ale to weź sobie policz, ile wszystko kosztuje. Raz –
same rusztowania, dwa – materiały dodatkowe, trzy –
przeszkolenie pracowników – nie każdego na to stać.

To nikt nie mówi, że to nie kosztuje. Tylko czasem widzę, że firmy wynajmujące rusztowania nawet nie dają porządnych siatek elewacyjnych. Po prostu ciężko dobrą wypożyczalnię znaleźć. Ostatnio wypożyczałem, to dostałem rusztowanie bez siatki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 czerwca 2015, 23:35

Siatka nie jest aż taka ważna

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2015, 06:25

wedlug mnie zakup rusztowania sie kompletnie nie oplaca. Tak samo jak np. koparek czy wywrotek skoro uzywa sie ich sporadycznie - takie rzeczy lepiej wynajac np od http://el-kop.pl/. Wychodzi o wiele taniej

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2015, 16:10

Użytkownik taddi napisał: Siatka nie jest aż taka ważna

No chyba żartujesz sobie. Siatka to podstawa na rusztowaniu. Sam prowadzę firmę, mam kilka rodzajów siatek z symaru. Dobra siatka chroni przed wiatrem, słońcem i zbyt szybkim wysychaniem ściany. Każdy spec Ci to powie.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2015, 14:13

kupował ktoś u nich: www.euro-rusztowania.pl ? warto?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2015, 10:35

Na waszym miejscu zwróciłbym także uwagę na inną formę. Wynajem rusztowania także jest dobrym rozwiązaniem, szczególnie przy dużych i krótkich zleceniach. Osobiście korzystam z takich rozwiązań, jako posiadacz firmy budowlanej, i jestem zadowolony, bo mam nie tylko klasyczne rusztowania, ale także podnośniki i wiele innego specjalistycznego sprzętu, który w zakupie jest dla mnie nieopłacalny. Jeśli chcielibyście wynająć rusztowania to polecam ofertę od www.ramirent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 12:26

Ja wypożyczałem rusztowania od Euro i są naprawdę ok. Współpraca także układała się spoko, pomagali duzo, więc w sumie mogę polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2015, 20:45

jak rusztowania albo szalunki to tylko od producenta http://www.delta-bud.eu szybko, tanio i profesjonalnie

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2015, 00:02

ja planuje dokupić rusztowania od www.euro-rusztowania.pl - mam halę i przydałoby mi się kilak sztuk

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2016, 11:05

Bardzo dobrymi fachowcami są w SLV-Group. Szybko,. precyzyjnie. Genialna jakość i długo mi służą już ich rusztowania. Polecam bo warto postawić na coś dobrego.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
  • Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
  • magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
  • Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 159

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >