zakup rusztowania

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

3 sierpnia 2017, 19:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Rusztowania można wypożyczyć w firmie: https://www.boels.pl/. Podobnie zresztą jak inny sprzęt budowlany, typu ładowarki, dźwigi, podnośniki i inne. Nie trzeba od razu kupować. Często wynajem jest znacznie korzystniejszy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2017, 07:23

Przeprowadzaliśmy remont starego budynku nie nadającego się do zamieszkania po pożarze. Wypożyczyliśmy w firmie www.euro-rusztowania.pl rusztowania elewacyjne i jezdne. Pracownicy firmy dopasowali idealnie rusztowania do kształtu budynku. Po zakończeniu prac sympatyczna ekipa je zdemontowała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2017, 07:29

Jeżeli chodzi o zakup rusztowania, to uważam iż akurat na tym elemencie nie warto oszczędzać bo liczy się przede wszystkim jakość i bezpieczeństwo. Proponuję solidne, żeliwne rusztowanie, ewentualnie dobrej klasy aluminiowe.

Enegen.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2017, 11:06

Co do oferty prętów zbrojeniowych, to ja polecam firmę www.mpcmetal.pl. Mają duży wybór, ich wyroby są dokładne, precyzyjne i mocne. Ceny bardzo korzystne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 11:59

Z tego co wiem, to bardzo dobre rusztowania ma Krause Systems, w tym obszarze są liderem na rynku, zresztą mają sporo bardzo dobrych opinii na forach :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 września 2017, 12:37

Jeżeli potrzebujecie rusztowania, nie musicie go kupować. Można je również wynająć. Ja wynajmowałem rusztowanie od firmy www.szal-bud.com Gdybyście jednak chcieli kupić rusztowanie to można to u nich zrobić. Mają solidne rusztowania i dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2017, 18:28

My podczas budowy hali przemysłowej skorzystaliśmy z rusztowań od firmy http://www.altrad-pomorze.pl. Bardzo dobra jakość produktów - polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2017, 10:54

Jeśli planujesz kupić rusztowanie do swojej firmy czy generalnie prac wysokościowych, to polecam postawić na to które będzie dobrej klasy i jakości wykonania, jaki budżet posiadasz na ten cel?

Nigra-budownictwo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2017, 10:06

Akurat w tej kwestii zerknijcie koniecznie również do nas na
www.Kamszalunki.pl gdzie służymy swoja radą i pomocą, zajmujemy się tym na co dzień.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2018, 13:10

Świetne rusztowania w swojej ofercie ma firma www.szal-bud.com Oferują sprzedaż i wynajem rusztowań szalunków. Sam mam rusztowania, które zakupiłem od nich i jestem z nich bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zarządzanie dokumentacją projektową Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Zarządzanie dokumentacją projektową jest kluczowym elementem efektywnego prowadzenia projektów. Jednak równie istotne jest zapewnienie bezpieczeństwa i poufnośc...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 29 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Własna firma Liczba postów: 295 Grupa: Firmy budow... Istnieje wiele narzędzi i technologii, takich jak oprogramowanie do zarządzania projektami, systemy komunikacji wewnętrznej czy analizy danych, które mogą wspom...
  • budowa drogi dojazdowej Liczba postów: 101 Grupa: Firmy budow... Szukasz solidnych rozwiązań dla wymagających terenów? Sprawdź panele Alu Deck HD od https://drogitymczasowe.com/alu-deck-hd/ . To świetna opcja na drogi dojazdow...
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 149 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, klinkier to doskonały materiał do dekoracji ścian, który zachwyca swoją trwałością i elegancją. Możliwości aranżacyjne tego materiału są nieog...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 655

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >