offline ![]() ppokora82 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kuba122 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan-Bart de Weerd doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Miśka33 doświadczony
![]() |
Jeśli masz określony budżet (np. 1000 zł), to lepiej chyba wybrać opcję wideo. Jeśli natomiast ktoś się waha czy kupić domofon za 400 zł czy wideodomofon za 1100 to trzeba sobie odpowiedzieć na parę pytań o faktyczną zasadność takiego zakupu, i czy funkcja wideo nam się tak naprawdę przyda, nie tylko jako gadżet. |
| |
offline ![]() portego praktykant
![]() |
Jeżeli szanujesz bezpieczeństwo swoje i rodziny to chyba
warto zainwestować więcej kasy w wideodomofon. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() SilownieZewnetrzne.net praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() didibaby praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() didibaby praktykant
![]() |
Bezprzewodowy jest lepszy :) Wideodomofon fajne rozwiązanie
- zawsze bezpieczniej nawet jak dzieci same są w domu -
zawsze poza tym widać kto tak naprawde przyszedł |
| |
offline ![]() czarterowyMichał praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
|
zastanawiam się co wybrać do domu
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Monitoring Liczba postów: 158 Grupa: Inteligentn... Jeśli ktoś szuka niezawodnych rozwiązań z zakresu alarmów i montaż monitoringu , polecam firmę EL-COM. Oferują szeroki wachlarz systemów alarmowych, które można...
- koszt automatyki Liczba postów: 14 Grupa: Inteligentn... Firma https://www.mastech-technology.pl/ od lat działa w branży przemysłowej i oferuje wiele rozwiązań głównie dla przedsiębiorstw spożywczych jak i zakładów mi...
- Ogrzewanie a pompa ciepła Liczba postów: 51 Grupa: Inteligentn... Według mnie pompy ciepła Aiwa to niezawodne i ekologiczne rozwiązanie. Model Monoblok 9kW zapewni komfort cieplny w dużych domach. Sprawdź szczegóły na https://...
- Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 80 Grupa: Inteligentn... Decentralne systemy wentylacyjne to świetne rozwiązanie do budynków, w których montaż tradycyjnej rekuperacji jest utrudniony lub kosztowny. Dzięki nowoczesnym....
- uchwyty meblowe wpuszczane Liczba postów: 22 Grupa: Inteligentn... Nie wiem, ale widzę że szukacie dla siebie - artykuły pod meble... Skoro tak to możecie sobie sprawdzić również co w ofercie ma hurtownia akcesor...