offline ![]() ppokora82 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kuba122 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan-Bart de Weerd doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Miśka33 doświadczony
![]() |
Jeśli masz określony budżet (np. 1000 zł), to lepiej chyba wybrać opcję wideo. Jeśli natomiast ktoś się waha czy kupić domofon za 400 zł czy wideodomofon za 1100 to trzeba sobie odpowiedzieć na parę pytań o faktyczną zasadność takiego zakupu, i czy funkcja wideo nam się tak naprawdę przyda, nie tylko jako gadżet. |
| |
offline ![]() portego praktykant
![]() |
Jeżeli szanujesz bezpieczeństwo swoje i rodziny to chyba
warto zainwestować więcej kasy w wideodomofon. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() SilownieZewnetrzne.net praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() didibaby praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() didibaby praktykant
![]() |
Bezprzewodowy jest lepszy :) Wideodomofon fajne rozwiązanie
- zawsze bezpieczniej nawet jak dzieci same są w domu -
zawsze poza tym widać kto tak naprawde przyszedł |
| |
offline ![]() czarterowyMichał praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
|
zastanawiam się co wybrać do domu
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- napęd BENINCA BOB Liczba postów: 53 Grupa: Inteligentn... oj lubicie przepłacać. czasami warto poszukać głębiej i znaleźć dobry napęd w dobrej cenie.
- Jaki odkurzacz centralny możecie polecić? Liczba postów: 55 Grupa: Inteligentn... Hej wszystkim! Chcę podzielić się moim ostatnim odkryciem w zagadnieniu domowych udogodnień. Jeśli myślicie o poprawie jakości powietrza w domu albo marzycie o....
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 18 Grupa: Inteligentn... Z własnego doświadczenia mogę polecić montaż moskitier na okna. To świetny sposób, żeby latem cieszyć się świeżym powietrzem bez obawy o owady w domu. U mnie sp...
- Wideodomofon Liczba postów: 4 Grupa: Inteligentn... Pracowity tydzień :)
- Jakie rodzaje klimatyzatorów preferujecie Liczba postów: 3 Grupa: Inteligentn... Czy są jakieś szczególne wymagania dotyczące instalacji klimatyzatorów w biurach? geometry dash breeze