zastosowanie płytek cegłopodobnych

« Powrót do grupy: Porady i opinie

27 lutego 2011, 22:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie,
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad urządzeniem swojego salonu. Mianowicie chodzi mi o ładne wykończenie ścian. Razem z mężem szukamy najlepszego rozwiązania. Długo zastanawialiśmy się jak zmienic styl naszego salonu. Moje poszukiwanie zaowocowało tym ze natknelam sie na pewna firme MAXLATER oferujacą płytki cegłopodobne. Porownywalam wiele firm oferujących te produkty ale ta wydaje mi się najlepsza min. pod względem 15sto letniej gwarancji jaką oferuje na w/w płytki jak i ceny z ktorymi pozwolilam sie zapoznac takze u konkurencyjnych firm. Poza tym jest to oryginalny pomysl, cos innego niz zwykla tapeta czy farba. W planach mam również wykonczenie ogrodzenia i tutaj tez mogłam znalezc cos dla siebie. Pisze o tym poniewaz chcialabym pozanc Wasza opinie na temat tej firmy oraz Wasz punkt widzenia na ten oferowany produkt. Pozdrawiam , w oczekiwaniu na odpowiedzi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2011, 11:40

W prawie każdym sklepie budowlanym kupisz płytki klinkierowe, które imitują naturalną cegłę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 21:22

Jeżeli się nie mylę,to na forum były już opinie odnośnie tego produktu,wiec możesz sobie poczytać. A kupisz w większości sklepów z materiałami budowlanymi.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maszyny budowlane Liczba postów: 41 Grupa: Porady i op... Gutlift https://gutlift.pl/na-przyczepach specjalizuje się w sprzedaży oraz wynajmie podnośników, zwyżek i ruchomych podestów od uznanych producentów. Oferują t...
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 452 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • płytki w salonie?? Liczba postów: 139 Grupa: Porady i op... Jeżeli robisz remont i potrzebujesz klejów oraz hydroizolacji czy uszczelniaczy to odwiedź witrynę https://diy.bostik.com/pl-PL Nie tylko znajdziesz odpowiednie...
  • Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 339 Grupa: Porady i op... Szczególnie jeśli mamy do czynienia ze stalą nierdzewną, warto poddawać ją takim zabiegom jak https://passeco.pl/obrobka-elektrolitycz na/ . Wydajne środki do el...
  • czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 151

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >