Bardzo specjalistyczne zawory, w tym zawory bezpieczeństwa do różnych instalacji możecie zamówić w http://www.arko.com.pl/ Firma jest z Warszawy ale dostarcza oczywiście wyposażenie na terenie całej Polski. Warto z nimi właśnie współpracować w tym zakresie, bo rzeczywiście mało jest firm, które takie rzeczy dostarczają.
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: raff38 praktykant |
Z tego co wiem, bardzo dobrej jakości są zawory goetze, ja postawię właśnie na nie, bo mam dobre opinie o nich z kilku źródeł. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: nero praktykant |
Jeżeli poszukujecie zaworów przemysłowych to polecam wam firmę www.aparex.pl Jest do sprawdzony dostawca armatury przemysłowej. Firma dodatkowo zajmuje się też serwisowaniem armatury przemysłowej. |
| |
offline patso majster
|
|
| |
offline Poznajmniepoznan8 inżynier
|
Jeżeli chodzi o dobrą hurtownie hydrauliczną ja polecam www.instalmax.sklep.pl. Sklep Instalmax w Kielcach zajmuję się sprzedaż techniki grzewczej, sanitarnej oraz instalacyjnej i też baterie umywalkowe, wanny, kabiny prysznicowe oraz armatura wodna znanych producentów, meble łazienkowe i tym podobne. |
| |
Reklamy Google | |
offline Thermostahl_pl majster
|
|
| |
Gość: rolt praktykant |
Ja już od dawna współpracuję z firmą www.krotos.pl, która jest uznanym producentem armatury przemysłowej. Od nich możecie zakupić zawory kulowe do wody oraz gazu. Firma oferuje produkty wysokiej jakości, więc polecam ich wam. |
| |
Gość: fulio praktykant |
Zawory kulowe, zwrotne regulacyjne oraz inne produkty związane z armaturą przemysłową oferuje firma www.aparex.pl Produkty przez nich sprzedawane są wysokiej jakości, więc polecam wam się zapoznać z ich ofertą. |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: leroyvx4 praktykant |
|
|