offline widi doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: trytyr praktykant |
ceny są bardzo różne, jest wiele rodzajów zaworów kulowych, armaturę przemysłową w korzystnych cenach można kupić np. u http://www.mowta.com.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: dorszeed praktykant |
To zależy ile ich potrzebujesz, ale wydaje mi się, że zawory kulowe nawet te dobre nie są jakimś mega dużym wydatkiem. Ja od kilku lat nieprzerwanie korzystam z zaworów kulowych, które polecił mi niegdyś teść. Kupowałem je od www.klimos.pl i tam też Cię odsyłam. |
| |
Gość: apeł praktykant |
Ktoś wyżej pytał o armaturę przemysłową to spokojnie możesz isę udać do http://asc.waw.pl/ oni właśnie się specjalizują w sprzedaży tego rodzaju urządzeń. |
| |
Gość: msad praktykant |
Ceny są różne, ale przede wszystkim zwróciłbym uwagę na jakość tych zaworów, która w mojej opinii gra największa rolę, aby w przyszłości ich nie wymieniać. Mi udało się dostać zawory kulowe w całkiem dobrej cenie od www.klimos.pl i tobie też sugerowałbym właśnie tam się udać. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: maru33 praktykant |
A jeśli chodzi o komponenty do armatury przemysłowej, to czy ktoś z Was może korzystał z oferty firmy http://zawory.org? To nie do końca moja branża, a szukam informacji. Ktoś coś? :) |
| |
Gość: bary praktykant |
Warto rozejrzeć się za firmą, która oferuje jak najlepsze zawory kulowe. Jeżeli takiej poszukujecie to polecam wam zgłosić się do www.krotos.pl Oferują świetne zawory do gazu oraz wody. Polecam wam zapoznać się z ich ofertą. |
| |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
Gość: freddy praktykant |
Szeroki wybór zaworów różnego rodzaju oferuje firma www.aparex.pl Jeżeli poszukujecie armatury przemysłowej wysokiej jakości to polecam wam się do nich zgłosić. Sam kupowałem ich produkty i mogę potwierdzić ich wysoką jakość. |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
Możesz sprawdzić także ofertę firmy www.arko.com.pl . Posiadają szeroki wybór zaworów kriogenicznych, zaworów DIN, zaworów do transformatorów olejowych oraz kriogenicznych zaworów bezpieczeństwa. Gwarantują bardzo wysoką jakość produktów i niskie ceny. Na pewno udzielą Ci wszystkich informacji dotyczących aktualnych cen. |
Ten post był edytowany przez Krystian1980Pl dnia: 24 stycznia 2020, 10:51 | |
|
zawory
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...
- stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupi... Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
- Własna firma Liczba postów: 288 Grupa: Firmy budow... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy, która zajmuje się oddłużaniem oraz doradztwem prawnym i bizneso...
- Gdzie wymienić olej w Krakowie? Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Zastanawiam się, gdzie w Krakowie najlepiej zadbać o wymianę oleju w samochodzie, ale nie chodzi mi tylko o szybki serwis. Szukam miejsca, które naprawdę zna si...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 6 Grupa: Firmy budow... Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem. Jeżeli szukacie firmy, która zajmuje się organizowaniem eventów firmowych...