Tak jak ja znajdziecie wiele ciekawych i zdrowych przepisów na platformie https://dietomix.pl/. W jej bogatej bazie diet i przepisów dostępnych na Thermomix, znajdziecie wiele ciekawych propozycji dostosowanych do Waszych wymagań. Dzięki wizycie w tym miejscu z łatwością wyeliminujecie z diety cukier, nabiał czy gluten a zyskacie wartościowe posiłki dające Waszemu organizmowi składniki pozwalające na prawidłowe i przede wszystkim zdrowe funkcjonowanie. Zyska na tym cała rodzina która otrzyma nie tylko smaczny posiłek ale także zdrowy. Ja jestem zachwycona ich smakiem i korzyściami jakie niosą.
offline kamila.nowa fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline tauer doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alex_88 inżynier
|
Chciałam się podzielić fantastycznym źródłem inspiracji, które właśnie znalazłam na stronie https://zielonysrodek.pl/tagine-z-kurczaka-z- cytrynami-przepis/ Artykuł dotyczy zdrowych przekąsek dla dzieci i myślę, że może zainteresować wiele z Was. Wiem, że wiele z nas ma wyzwanie w znalezieniu odpowiednich przekąsek dla dzieci, które nie tylko smakują dobrze, ale także są zdrowe i pożywne. W tym artykule znajdziecie różnorodne pomysły na przekąski, które z pewnością przypadną do gustu Waszym maluchom. Jestem pewna, że znalezienie zdrowych alternatyw do popularnych, czasem mniej zdrowych przekąsek może być trudne, dlatego ten artykuł może naprawdę pomóc. |
| |
offline tsanford praktykant
|
Czy ktoś z Was korzysta z przepisów Sous vide? W sieci znalazłam te porady - https://inlago.pl/blog/sous-vide-w-domu-wskaz owki-5-przepisow,1275. Sous vide to nic innego jak po prostu metoda gotowania potraw w dokładnie zamkniętych torebkach próżniowych. Potrawy przygotowuje się w wodzie o stosunkowo niskiej temperaturze – nigdy nie przekracza ona temperatury wrzenia. Niektóre mięsa przygotowane w ten sposób podgrzewane są do zaledwie 60 stopni Celsjusza. |
| |
offline tsanford praktykant
|
Czy ktoś z Was korzysta z przepisów Sous vide? W sieci znalazłam te porady - https://inlago.pl/blog/sous-vide-w-domu-wskaz owki-5-przepisow,1275. Sous vide to nic innego jak po prostu metoda gotowania potraw w dokładnie zamkniętych torebkach próżniowych. Potrawy przygotowuje się w wodzie o stosunkowo niskiej temperaturze – nigdy nie przekracza ona temperatury wrzenia. Niektóre mięsa przygotowane w ten sposób podgrzewane są do zaledwie 60 stopni Celsjusza. |
| |
Reklamy Google | |
offline tsanford praktykant
|
Czy ktoś z Was korzysta z przepisów Sous vide? W sieci znalazłam te porady - https://inlago.pl/blog/sous-vide-w-domu-wskaz owki-5-przepisow,1275. Sous vide to nic innego jak po prostu metoda gotowania potraw w dokładnie zamkniętych torebkach próżniowych. Potrawy przygotowuje się w wodzie o stosunkowo niskiej temperaturze – nigdy nie przekracza ona temperatury wrzenia. Niektóre mięsa przygotowane w ten sposób podgrzewane są do zaledwie 60 stopni Celsjusza. |
| |
Gość: lidkaa praktykant |
W internecie - każdy jest w stanie znaleźć fajne przepisy dla siebie. Mnie wydaje się teraz, że rolada z masłem orzechowym jest łatwa w wykonaniu, dlatego chcę przetestować przepis, który znalazłam na stronie Maslove.pl |
| |
offline adamkowa inżynier
|
Trzeba starać się jeść smacznie i zdrowo. Na pewno się to uda, tylko trzeba dopasować dietę do swoich potrzeb i upodobań. Każdy przecież lubi co innego. Także Smaczne przepisy można odkrywać w sieci. Na blogach kulinarnych znajdziemy wiele przepisów i pomysłów na smaczne jedzenie. |
|