![]() Gość: buba praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: juliuszz praktykant |
A w jakim stopniu zawilgaca Ci piwnice. Czy objawia się to
przez wilgotną podłogę i ściany czy sączy Ci się woda
do piwnicy?? |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: buba praktykant |
|
| |
offline ![]() juliusz inżynier
![]() |
Nasuwa się pytanie czy w budynku prawidłowo jest wykonana izolacja przeciwilgociowa pozioma i pionowa ścian i posadzki piwnicy??. Jeżeli występuje woda gruntowa na poziomie powyżej posadzki piwnicy to czy była przewidziana izolacja przeciwodna?? Widocznie w tym tkwi cały problem. Wykonanie studzienki będzie rozwiązanie tylko ułatwiającym wybieranie wody. |
| |
offline ![]() iniekcja krystaliczna praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Eccelent kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: mamproblem praktykant |
Witam. Mam taki problem. Dom zbudowany 25 lat temu o grubych scianach z bialej cegly. I teraz moje pytania: 1. Przy uchylonych oknach PCV zwykla rozmowe nie zadne awantury slychac na kolo 25m. Czemu tak sie dzieje? 2 W kuchni oraz lazience znajduje sie grzyb,to moze akrat nie jest az taki dziwne bo to sie zdarza, ale kilka lat temu na scianie w kuchni znajdowal sie jakby zamarzniety snieg? |
|
żyła wodna
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Ubezpieczenie Liczba postów: 225 Grupa: Porady i op... Jeżeli zastanawiacie się, jakie ubezpieczenie będzie najlepsze dla transportu międzynarodowego, zapraszam do przeczytania artykułu na stronie https://transport-...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 162 Grupa: Porady i op... Ja zrobiłam szafę w zabudowie przy sypialni i jestem zadowolona. Nie kosztowała sporo bo robił znajomy i teraz mam fajne miejsce na [url]https://perypetiekobiet...
- Klimatyzacja - jakiej firmy najlepsza? Liczba postów: 319 Grupa: Porady i op... Jeśli szukacie sprawdzonej firmy do montażu klimatyzacji, mogę z czystym sumieniem polecić Cadela Project. Zdecydowałem się na ich usługi i jestem bardzo zadow...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 409 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Brzmi dobrze