![]() Gość: hjus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
Popatrzcie na to - http://www.baltica-heaven.pl |
| |
![]() Gość: korwit praktykant |
|
| |
![]() Gość: baermel praktykant |
Sam inwestuje w mieszkania do wynajmu turystycznego. Ja akurat działam na terenie Poznania. Jeżeli też jesteście z okolic tego miasta to polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.adminion.pl Oni zajmują się zarządzaniem i obsługą nieruchomości, które do mnie należą. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Dorota_ praktykant |
Ja w ostatnim czasie zainwestowałam w Wisełka Apartament i Spa w Wiśle. Dzięki temu mam zagwarantowaną 7% stopę zwrotu. Cały kompleks znajduje się na terenie Parku Krajobrazowego Beskidu Śląskiego. Dodatkowo Wisełka budowana jest w pobliżu skoczni narciarskiej oraz ośrodków narciarskich. Każdy więc znajdzie coś dla siebie. A sama oferta kompleksu jest bardzo szeroka – m.in. spa, basen, sala konferencyjna. |
|
Inwestycje w nieruchomości turystyczne
«
Powrót do artykułu: Inwestycje w nieruchomości turystyczne | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Przemyślane inwestycje kluczem do sukcesu Liczba postów: 7 Grupa: Inwestycje Każda inwestycja jest inwestycją tylko wtedy, gdy może generować dochód. Przemyśl więc swoje kroki, aby tysiąckrotnie zwiększyć swoje aktywa finansowe. Cokolwi...
- Co aktualnie deweloperzy budują w Poznaniu i na ob... Liczba postów: 3 Grupa: Inwestycje no dużo w Poznaniu się dzieje, rzadko jestem, ale ilekoc przyjezdzam to zadziwia mnie to :) bardzo Poznan sie rozbudowal! ___________ https://vag-m ania.pl/po...
- Czy deweloperzy przygotowali wakacyjne promocje na... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje
- Nowe mieszkania od dewelopera - Co warto wiedzieć... Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Fajny artykuł sporo przydatnej wiedzy.
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 256 Grupa: Inwestycje Ja zastanawiam się nad mieszkaniem deweloperskim. Kolega mówił, że osiedle Augustówka Residence jest blisko stacji metra Wilanowska. Dojazd do centrum to ponoć....